FOTO >> Verrekijker >> Nikon >> ACULON W10 10X21 blanc
Nikon ACULON W10 10X21 blanc
PDF pagina
Productbeschrijving:
Ooit afgevraagd hoe precisietechnologie en veeleisende buitenactiviteiten gecombineerd kunnen worden? De waterbestendige verrekijker ACULON W10 is voorzien van een rubberen coating en is daardoor geschikt voor een actieve levensstijl buitenshuis. Of u nu houdt van wandelen en kamperen, of een liefhebber bent van openluchtevenementen, stadionconcerten of kijksporten, deze compacte en lichte verrekijker leent zich als geen ander voor outdoorplezier.

Net als de kijkers uit de ACULON T01-serie produceert de verrekijker ACULON W10 lichtsterke en contrastrijke beelden van zeer hoge kwaliteit dankzij lenselementen met meerlaagscoating, een objectief van 21 mm en een vergroting van 8x of 10x. U profiteert van krachtige lenstechnologie tegen een uiterst schappelijke prijs, want de ACULON W10 maakt deel uit van Nikon’s reeks van betaalbare optiek voor avontuurlijke mensen.

De body is verkrijgbaar in drie kleuren en laat zich daarmee aanpassen aan de stijl en het gebruiksdoel van elke outdoorliefhebber.
€ 89,99
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk