FOTO >> Telelens >> Canon >> EF 200/F2.0 L IS USM
Canon EF 200/F2.0 L IS USM
PDF pagina
Productbeschrijving:
EF 200 mm f/2L IS USM: een medium teleobjectief uit de L-serie (= professionele serie) met uitstekende beeldkwaliteit en uitzonderlijk gebruiksgemak. Afdichtingen tegen stof en vocht bieden optimale bescherming tegen de elementen, zelfs onder extreme weersomstandigheden. Het grote maximale diafragma van f/2.0 zorgt voor prima snelheden bij slecht licht en een flitser is overbodig. Bovendien kan men dankzij het grote diafragma de scherptediepte zeer nauwkeurig instellen, voor fascinerende portretten.

De 5-stops Image Stabilizer-technologie (= IS) maakt tot 5 keer langere sluitertijden mogelijk zonder waarneembaar toegenomen onscherpte. De Super Spectra-coatings dragen bij tot een nauwkeurige kleurbalans en hoog beeldcontrast. Ze onderdrukken reflecties en schittering door licht te absorberen dat wellicht kan worden gereflecteerd door interne lenselementen en digitale EOS sensoren. Voor optimale visuele prestaties zijn fluoriet en UD-elementen (ultra-low dispersion) ingebouwd in het objectief, voor minimale chromatische aberratie. Het resultaat: scherp beeld, hoog contrast en uitzonderlijke beeldkwaliteit in het hele frame.

Het ring USM-autofocussysteem (= Ultrasone Motor) gebruikt ultrasone trillingen om snel, nauwkeurig en geruisloos met een superieur koppel scherp te stellen. De scherpstelling kan op elk gewenst moment handmatig worden aangepast via een grote ring die niet draait tijdens het automatisch scherpstellen. Dit stelt fotografen in staat direct nauwkeurige aanpassingen te maken voor een opname. Zeer geschikt objectief voor gebruik zowel binnen als bij slecht licht.
€ 5499,-
Status: Op voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :2297B005AA
Eancode :4960999483283
PIM ID :1445202795054
Brandpuntsafstand :200 mm
Lensvatting :Canon EF
Maximum diafragmaopening :f/2.0
Zoomlens of primelens :Prime
Type lens :Tele
Hebt u ook gedacht aan