Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl.
FOTO >> Standaardlens >> Nikon >> AF-S NIKKOR 500mm f/4E FL ED VR
Nikon AF-S NIKKOR 500mm f/4E FL ED VR
PDF pagina
Productbeschrijving:
Leg acties in de verte haarscherp vast en zorg voor een lichtere bepakking met het lichte NIKKOR-superteleobjectief van 500 mm. Dit lichtsterke objectief met vaste brandpuntsafstand is voorzien van de nieuwste objectieftechnologieën van Nikon en biedt sport- en natuurfotografen veel voordelen.

Dit objectief is een werkpaard in het stadion en in de natuur. Het heldere maximale diafragma van f/4 en de geavanceerde optiek staan garant voor uitstekende resultaten. Twee fluorietelementen verbeteren de optische prestaties en brengen het gewicht aanzienlijk omlaag voor een uitgebalanceerde hantering. Nikon’s vibratiereductie biedt een indrukwekkend voordeel van maar liefst vier stops, terwijl de stand SPORT uitblinkt in het volgen van snelle actie. Een elektromagnetisch diafragma zorgt voor een nauwkeurige belichting tijdens snelle serieopnamen. De fluorcoat verbetert de duurzaamheid.
€ 11999,-
Status: Op voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :JAA533DA
Eancode :0018208200535
PIM ID :1438076901402
Brandpuntsafstand :500 mm
Diameter :140 mm
Filtermaat :40,5 mm
Gewicht :3090 g
Kleur :Zwart
Lengte :387 mm
Lensvatting :Nikon
Maximum diafragmaopening :f/4
Zoomlens of primelens :Prime
Type lens :Tele