COMPUTER >> Computermuis >> Logitech >> G402 Hyperion Fury
Logitech G402 Hyperion Fury
PDF pagina
Productbeschrijving:
Gamingmuis. Geavanceerde sensortechnologie voor ultrasnel gamen
Hyperion Fury combineert een optische sensor met Logitech Delta Zero-technologie en de hybride sensor van onze exclusieve Fusion Engine voor trackingsnelheden die de 500 IPS overschrijden. Pas je muis aan met behulp van 8 programmeerbare knoppen. Of je nu een granaat wilt gooien of snel in je voorraadkamer moet zijn: alles is binnen handbereik.

Optionele Logitech-gamingsoftware maakt installatie gemakkelijk. Schakel in een mum van tijd tussen vier dpi-instellingen. Volg een vijand over de kaart en schakel hem uit (250 dpi) voordat je in een oogwenk vlucht (4000 dpi). Dankzij snelle dpi-schakeling ben je flexibel genoeg om met haarfijne precisie te reageren op de chaos van de strijd. De ingebouwde ARM-processor van de Hyperion Fury drijft de Fusion Engine aan en zorgt voor een weergaloze trackingsnelheid. Ook kun je er je favoriete macro's mee opslaan en afspelen.

Met de Logitech Gaming Software kun je macro's ontwerpen en toewijzen die je vanuit Hyperion Fury gemakkelijk kunt gebruiken. Met een rapportagesnelheid van 1 milliseconde kun je erop rekenen dat je bewegingen op hoge snelheid en zonder hinderlijke vertraging via USB worden overgebracht. De muis heeft nu de klassieke G400s-vorm gekregen om functionaliteit en comfort te vergroten. Een combinatie van lichtgewicht materialen en rubberen grips zorgen ervoor dat jouw gamingsessies zo lang mogelijk duren.

Aparte linker- en rechterknoppen zorgen voor een extreem snel reactievermogen. Met klikken op topsnelheid kun je je vaardigheden nog verder aanscherpen, terwijl je tot het uiterste kunt gaan in heftige vuurgevechten. Sneller, comfortabeler klikken maakt het verschil met Hyperion Fury.
€ 69,99
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :G402 Hyperion Fury
Eancode :5099206051775
PIM ID :1438077209872
Bewegingsdetectietechnologie :Optisch
Bewegingsresolutie :4000 DPI
Kleur :Zwart
Draadloos :
Zendsysteem :USB
Aantal knoppen :8