FOTO >> Verrekijker >> Canon >> 10x42L lS WP
Canon 10x42L lS WP
PDF pagina
Productbeschrijving:
Hoogwaardige, waterdichte* 10x verrekijker met Canon's heldere L-serie-optica en Optical Image Stabilizer, ideaal voor superstabiel zicht bij de meest uitdagende weersomstandigheden.

Hoogwaardige verrekijker met hoog contrast en 10x vergroting met Canon's nauwkeurige L-serie optica, 2 glazen UD-lenselementen (Ultra-low Dispersion) en Super Spectra-lenscoating voor ultrahelder zicht. De uittredepupil van 4,2 mm zorgt voor een heldere beeldhoek in omstandigheden met weinig licht.

Geniet van een uitzonderlijk stabiele beeldhoek dankzij Canon's Image Stabilizer-technologie (IS), die een breed scala aan bewegingen compenseert die worden veroorzaakt doordat de verrekijker met de hand wordt vastgehouden, of in bewegende voertuigen of boten wordt gebruikt. Kleine sensoren in de verrekijker detecteren de lichtste bewegingen en een VAP (Variangle Prism) beweegt om de brekingshoek van het binnenkomende licht te corrigeren.

Ontworpen met uittrekbare, rubberen oogschelpen die kunnen worden aangepast voor comfortabel, goed gebalanceerd kijken en een ring voor soepel scherpstellen die eenvoudig kan worden bediend met de vingertoppen van beide handen. Een correctievergrendeling voorkomt onbedoelde correctiefouten.
€ 2049,99
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :0155B010AA
Eancode :4960999256498
Diameter objectief :42 mm
Gewicht :1030 g
Kleur :Zwart
Vergrotingsfactor :10
Waterbestendig :
Elektrisch :
Type verrekijker :Porroprisma
Uittredepupil  :4,2 mm
Close-focus :2,5 m