Sony XSPN1BT
PDF pagina
Productbeschrijving:
Smartphonehouder met cd-ontvanger en Bluetooth

Houd uw ogen op de weg en het stuur in handen met deze unieke dubbel-DIN-smartphoneontvanger van Sony. Met ingebouwde NFC en Bluetooth-connectiviteit dockt u simpelweg uw smartphone en regelt u alles. Met onder meer spraakbesturing en automatisch voorlezen van sms'jes houdt u de handen aan het stuur zonder iets te missen.

Maak onderweg optimaal gebruik van uw smartphone en plaats hem in de veilige dubbel-DIN-houder. De houder is geschikt voor een breed scala aan smartphones en laat u muziek streamen, handsfree bellen, en radio- en cd-functies bedienen, allemaal draadloos en zeer overzichtelijk.

Luisteren naar uw favoriete muziek voor onderweg is heel eenvoudig dankzij NFC One-touch connection. Houd de achterkant van uw smartphone tegen de volumeregeling van de hoofdunit om een Bluetooth-verbinding te maken en muziek draadloos te streamen.

Download App Remote 2.0 en regel basisfuncties en -instellingen, plus navigatie, apps en muziek vanaf uw smartphone. Met onder meer spraakbesturing en automatisch voorlezen voor sms en e-mail regelt u alles zonder uw handen van het stuur te halen.

Met Sony Digital Signal Processing en de geavanceerde Sound Engine kunt u uw audio voor uw auto optimaal instellen. Met functies als een 10-bands equalizer, Digital Sound Enhancement Engine en meer komt al uw muziek goed tot zijn recht.

4 x 55 W aan power voor al uw favoriete nummers dankzij een Dynamic Reality-versterker. Geïntegreerde powercircuits zorgen voor een getrouwe weergave van uw muziek zonder noemenswaardige vervorming.

Met geavanceerde Sound Engine kiest u precies waar het ideale geluid klinkt. In elke luisterpositie past de tijdcorrectiefunctie het signaal automatisch aan naar de stoel links- of rechtsvoor of door de hele auto. U luistert zo altijd optimaal.

Houd uw ogen op de weg en het stuur in handen met deze unieke dubbel-DIN-smartphoneontvanger van Sony. Met ingebouwde NFC- en Bluetooth®-connectiviteit dockt u simpelweg uw smartphone en regelt u alles. Met onder meer spraakbesturing en automatisch voorlezen van sms'jes houdt u de handen aan het stuur zonder iets te missen
€ 250,-
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk