Sony XAV-W650BT
PDF pagina
Productbeschrijving:
15,7 cm ( 6,2 inch ) LCD-DVD ontvanger

Met deze AV-set met Bluetooth hebt u binnen enkele seconden toegang tot uw favoriete entertainment. Maak in een oogwenk verbinding met uw volledige mobiele muziekbibliotheek of speel uw lievelingsfilms -en shows onderweg op de dvd-speler af.

Op de weg naar muziek luisteren was nog nooit zo gemakkelijk. U hebt draadloos of met een kabel toegang tot uw muziekbibliotheek en afspelen gaat met knoppen of via spraakopdracht.

Tik met de achterkant van uw telefoon met NFC op de volumeknop van de ontvanger voor een draadloze verbinding met één aanraking. U kunt ook snel een Bluetooth-koppeling maken in de instellingen van uw mobiel.

Wilt u uw iOS-mobiel of -tablet bedienen én uw aandacht op de weg houden? Siri Eyes Free zorgt dat muziek wordt afgespeeld, helpt bij de navigatie, leest uw berichten voor en nog veel meer.

SongPal is een handige app met spraakbediening die media voor u afspeelt, zelfs uw e-mailberichten voorleest of u helpt bij de navigatie.

Geen Bluetooth? Geen nood. Sluit uw mobiel, geheugenstick of mp3-speler op de USB-poort aan. Of verbind een kabel vanuit de hoofdtelefoonaansluiting van uw muziekspeler met de AUX-ingang van de ontvanger.

Geef elke rit zijn eigen sfeer met krachtige, rijke audio die uw favoriete nummers nog beter laat klinken. U kunt zelfs nog meer versterkers toevoegen en zo het geluidssysteem van uw dromen voor in de auto bouwen.

Als uw auto niet rijdt, geniet dan met de ingebouwde dvd-speler van uw favoriete films en tv-series.

U kunt alles gemakkelijk bedienen dankzij de grote knoppen op het aanraakscherm. Met één van de vijf kleurenschema's kunt u de interface aan het interieur van uw auto aanpassen.

Hebt u een achteruitrijcamera geïnstalleerd? Als u uw voertuig in zijn achteruit zet of op het pictogram van de achteruitrijcamera tikt, ziet u de videobeelden duidelijk op het scherm. Met de aanpasbare gidslijnen parkeert u gemakkelijk achteruit in.

Geniet met deze smartphonevriendelijke AV-set in uw auto van uw favoriete muziek, films en nog veel meer. Maak via USB of Bluetooth binnen seconden verbinding met uw mobiel en hoor het rijke geluid van de krachtige versterker van 4 x 55 W en Mega Bass-boost.
€ 350,-
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk