Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl.
FOTO >> Telelens >> Nikon >> AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED
Nikon AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED
PDF pagina
Productbeschrijving:

Beelden van Nikon-kwaliteitOntworpen om het grote aantal pixels en de geavanceerde beeldsensor van uw Nikon D-SLR optimaal te benutten.Eén element van ED-glas (extra lage dispersie) beperkt chromatische aberratie tot het minimum wat leidt tot hogeresolutiebeelden met levendige kleuren, scherpe details en een perfect contrast.Licht zoomobjectief voor uitstekende superteleopnamenOf u nu nieuw bent in de D-SLR-fotografie of een tweede objectief wilt om uw zoombereik te vergroten, dit DX-formaat objectief met 4,3x zoom is het ideale accessoire.Maak prachtige composities dankzij het veelzijdige brandpuntsbereik van 70-300 mm (equivalent in FX-formaat: 105-450 mm) waarmee u onderwerpen eenvoudig dichtbij brengt. Profiteer van de flexibiliteit om in te zoomen op wilde dieren of dichtbij genoeg te komen om schitterende close-ups van spelende kinderen vast te leggen. Ook als u films wilt opnemen, is dit objectief dankzij de vloeiende, stille autofocus een slimme keuze.Vloeiende, snelle autofocus: Nikon's stappenmotorNikon's nieuwe stappenmotor zorgt ervoor dat dit objectief snel scherpstelt en door de stille werking is het ideaal voor het opnemen van films.Wanneer u inzoomt om een foto te maken, wordt het onderwerp direct en met uiterste precisie scherp in beeld gebracht. En wanneer u video-opnamen maakt, zorgt de motor ervoor dat het scherpstelpunt praktisch zonder enig geluid vloeiend van het ene naar het andere onderwerp kan worden verplaatst.Vereenvoudigde bedieningDankzij het gestroomlijnde ontwerp is het objectief compact, waardoor het de perfecte partner is voor de kleinere DX-formaat D-SLR’s van Nikon.¹Via het cameramenu kunt u schakelen tussen autofocus en handmatige scherpstelling.² Doordat scherpstelinstellingen kunnen worden gewijzigd in het cameramenu in plaats van met schakelaars op het objectief, wordt voorkomen dat instellingen tijdens het fotograferen onopzettelijk worden gewijzigd.  ¹ Dit objectief is compatibel met camera's uit de D3000-serie vanaf de D3300, camera's uit de D5000-serie vanaf de D5200 en camera's uit de D7000-serie vanaf de D7100. De D500 is ook compatibel. Bij sommige compatibele camera's kan een firmware-update vereist zijn.

² Werkt alleen met camera's uit de D3000-serie vanaf de D3300 en camera's uit de D5000-serie vanaf de D5200. Bij sommige compatibele camera's kan een firmware-update vereist zijn. 


Nikon: 10% korting op alle F-Mount lenzen
actie
€ 359,-  € 323,10
 (Promo tot 30/09/2020)
Enkel geldig wanneer het product voorradig is in winkel of op website
Enkel geldig wanneer het product voorradig is in winkel of op website
Status: Op voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :JAA828DA
Eancode :0018208200610
Brandpuntsafstand :70 - 300 mm
Diameter :72 mm
Filtermaat :58 mm
Gewicht :400 g
Kleur :Zwart
Lengte :125 mm
Maximum diafragmaopening :f/4.5 - 6.3
Zoomlens of primelens :Zoom
Type lens :Tele