Vanaf maandag 2 november 2020 is de winkel fysiek gesloten. Op afspraak kunnen producten afgehaald worden of aan huis geleverd worden. via telefoonnummer 011/682564, info@robyns.be of via de website
COMPUTER >> Harde schijven >> Lacie >> Rugged Mini 1TB USB 3.0
Lacie Rugged Mini 1TB USB 3.0
PDF pagina
Productbeschrijving:

Rugged ontwerp. Klein formaat.- Bestand tegen schokken, regen en druk

- Wachtwoordbeveiliging

- USB 3.0: tot 4x sneller dan USB 2.0design by neil poultonProductoverzichtDe LaCie Rugged Mini heeft dezelfde eigenschappen als onze populaire Rugged mobiele harde schijf, zoals schok- en valbestendigheid en een rubberen hoes voor extra bescherming. De Rugged Mini is echter ook bestand tegen regen en druk – als u er overheen rijdt met een auto van een ton, werkt hij nog steeds. We hebben de afmetingen van de Rugged Mini verkleind en talloze nieuwe functies toegevoegd, waardoor de Rugged Mini perfect is om onderweg gegevens mee te nemen.Gebruiksscenario's- Studenten: muziek, video's en vertrouwelijke schooldocumenten opslaan op een veilig apparaat dat in elke schooltas past.

- Reizigers: kostbare gegevens beschermen tegen verlies, diefstal of ongelukken onderweg.

- Fotografen: klein formaat en robuustheid maken dit product geschikt voor gebruik op locatie of om grote bestanden veilig af te leveren bij klanten en partners, en encryptie biedt een extra beschermingslaag tegen onbevoegde toegang.

- Videomakers: perfect om dagelijkse videoverslagen of ander materiaal naar te studio te brengen en snel te kopiëren met USB 3.0.


€ 99,99
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :LAC301558
Eancode :3660619315581
PIM ID :1438076910336
Geformatteerd voor :Mac , Windows
Kleur :Oranje , Wit
Netwerkaansluiting :
USB-versie :3.2
Aantal USB 3.0-poorten :1
Aantal USB-poorten :1
Formaat harde schijf :2,5 inch inch
Soort harde schijf :HDD
Type stroomvoorziening :USB
Type harde schijven :Extern
Opslagcapaciteit :1 TB