COMPUTER >> Monitor >> Samsung >> U28H750UQU
Samsung U28H750UQU
PDF pagina
Productbeschrijving:
Oog voor detail
Ultra High Clarity
De UH75 heeft een resolutie die vier keer hoger is dan die van Full HD. Beleef 4K-content zoals het bedoeld is met schitterende, levensechte details die je het gevoel geven dat je er middenin zit. Door de grotere werkruimte kun je meerdere webpagina's, afbeeldingen en teksten bekijken zonder te scrollen of zoomen.

Kleurrijk en expressief
Door eindeloos kleine quantum dots met 1 miljard kleurtinten te combineren, geeft de UH75 beelden hun echte kleuren terug – levendig en heel nauwkeurig. Met name rode en groene kleuren zijn intenser, waardoor alles dat je op het scherm ziet echt tot leven komt.

PBP Dual-Screen
Dankzij de Picture-by-Picture-functie van Samsung kun je twee verschillende apparaten tegelijkertijd aansluiten, zonder dat dit gevolgen heeft voor de originele beeldkwaliteit.

PIP Sub-Screen Display
Met de Picture-in-Picture-functie heb je geen tweede monitor meer nodig, ook niet als je aan het multitasken bent. Het tweede scherm heeft een maximale grootte van 25% van het beeldscherm en je kunt het overal neerzetten.

Schitterende Ultra HD
Het slanke ontwerp met smalle randen en een strakke, matzwarte achterkant wordt schitterend aangevuld door de sierlijke, maar stevige Y-standaard van metaal. De UH75 heeft een prachtig, modern ontwerp dat probleemloos in elk interieur past.

Gamen zonder vertraging
AMD FreeSync
Met de AMD FreeSync-technologie kun je genieten van soepele games zonder vertraging. En dankzij Game Mode kun je heel eenvoudig de scherminstellingen kiezen die bij jouw favoriete games passen, zodat je meer kunt zien in de donkere schermgedeeltes.
€ 449,99
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :LU28H750UQUXEN
Eancode :8806088673370
PIM ID :1497819799025
Beelddiagonaal (inch) :28 inch
Beeldscherm vorm :Flat screen
Beeldverhouding :16:9
Contrast :1000:1
Aantal DVI-D ingangen :0
Dynamisch contrast :1000:1
Elektrisch verbruik :34 W
HDMI-poort :
Helderheid :300 cd/m²
Hoofdtelefoonaansluiting :
Ingebouwde speaker :
Ingebouwde tuner :
Ingebouwde USB-hub :
Responstijd :1 ms
Schermresolutie :3840 x 2160 (Ultra HD 4K)
Schermtechnologie :LED
sRGB :
Aantal DisplayPort ingangen :1
Aantal HDMI-poorten :2
Jaarlijks elektrisch verbruik :50 kWh