Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl.
VISION / TV >> Mediaspeler >> Apple >> Apple TV (4th generation) 32GB
Apple Apple TV (4th generation) 32GB
PDF pagina
Productbeschrijving:

De toekomst van televisie is begonnenTelevisie is niet uit ons leven weg te denken. Films en sportwedstrijden houden massa's mensen aan het scherm gekluisterd. Toch lijkt de tv weinig nieuws meer te bieden. Daar komt nu verandering in. Niemand twijfelt er nog aan dat apps de toekomst van de televisie zijn. Apple is klaar voor deze ontwikkeling. Apple heeft het nieuwe tvOS ontwikkeld en andere manieren bedacht om met je scherm verbinding te maken. Dit is de nieuwe Apple TV.  Televisiekijken wordt nooit meer hetzelfde.Zoveel te zien, je tv krijgt het nog drukiTunes-films: van Hollywood tot arthouse. Live-wedstrijden en nieuws. En nog veel meer. Hoe meer apps er komen, hoe meer er te zien valt.Games en apps op tv, kamerbreed genietenDe App Store vind je nu ook op tv. En daar kun je werkelijk van alles verwachten. Indrukwekkende, spannende games, apps die je woonkamer omtoveren tot leslokaal of fitnessruimte of die leuk zijn voor het hele gezin.De technologie waarop je tv zat te wachtenSinds de komst van de iPhone en iPad zijn er heel wat technologieën ontwikkeld, speciaal voor mobiele devices met een klein scherm. Nu wordt het tijd dat ook grote schermen met deze innovaties worden uitgerust. De Apple TV met tvOS, de herziene interface en Apple TV Remote met Touchpad tillen televisie naar een hoger plan.Zo heb je nog nooit naar tv gekekenJe tv-scherm staat ergens aan de andere kant van de kamer, maar met Apple TV voelt het alsof je erbovenop zit. Je kunt je tv op een heel directe manier bedienen.


€ 159,99
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :MR912ZD/A
Eancode :0190198667380
PIM ID :1505077318535
AirPlay :AirPlay v1
Besturingssysteem (OS) :tvOS
Chromecast :
Kleur :Zwart
Opnamekwaliteit van video :1080p (Full HD) pixels
Wi-Fi :
Wi-Fi-standaarden :Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5) , Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4) , Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1) , Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3)
Aantal HDMI-uitgangen :1
Aantal USB-poorten :1
Opslagcapaciteit :32 GB
Streamingdiensten :YouTube , Netflix , Apple Music , Plex , iTunes , Spotify