Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl.
FOTO >> Dia Accessoires >> Nikon >> ES-2 diakopieeradapter
Nikon ES-2 diakopieeradapter
PDF pagina
Productbeschrijving:

Filmdigitaliseringsadapter ES-2Met de adapter ES-2 kan je kleuren- of monochroombeelden die zijn vastgelegd op film, omzetten naar digitale bestanden zonder scanner. De adapter is compatibel met D-SLR-camera's van Nikon met een digitaliseringsmenu. Met behulp van de adapter, een NIKKOR-objectief (een Micro NIKKOR wordt aanbevolen), en het digitaliseringsmenu van de camera worden negatieven vastgelegd in livebeeldfotografie. De camera zet de kleuren van de negatieven automatisch om en zet de film over naar een JPEG-bestand. Je kan de digitale beelden bevestigen op de monitor van de camera of op een tv-scherm via een HDMI-kabel (niet inbegrepen).

Of je nu nog steeds rolfilm gebruikt of dat het negatieven van jaren geleden zijn, met de ES-2 kan je op een handige manier digitale bestanden maken die je kan afdrukken en delen. De resolutie en kleurinformatie van je JPEG's zullen voldoende zijn om de beelden tot A1-formaat te vergroten.


€ 149,-
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :VWD304AW
Eancode :0018208271924
PIM ID :1503262967487
Kleur :Zwart