Sony XAV-AX1005DB
PDF pagina
Productbeschrijving:

Moeiteloos en veilig genieten



Geniet van intuïtieve, eenvoudige bediening tijdens elke rit, met een responsief aanraakscherm van 15,7 cm (6,2 inch) diagonaal dat 2,5 keer zo snel wordt geactiveerd als eerdere modellen, en Apple CarPlay-connectiviteit.



Slimmer rijden met intelligente spraakbesturing



Apple CarPlay maakt het nu nog makkelijker om in de auto te navigeren, te communiceren en muziek af te spelen. Verbind uw iPhone met de XAV-AX1005DB om alles wat u nodig hebt op het grote aanraakscherm te zien.



Uw persoonlijke navigatie



Krijg routebeschrijvingen in realtime zonder uw handen van het stuur te halen. Navigeer met gemak naar uw bestemming of zoek halverwege een tussenstop.



Duidelijk, reponsief aanraakscherm



Dankzij het kleurenaanraakscherm van 15,7 cm (6,2 inch) diagonaal is alles wat u nodig hebt binnen handbereik. Het wordt 2,5 keer zo snel geactiveerd als eerdere modellen, zodat u nog sneller kunt vertrekken.



Draai of druk om te bedienen



De ergonomische draaiknop kunt u zonder afleiding bedienen. Draai eraan om het volume aan te passen of druk erop om menu's voor geluidscontrole te openen. U kunt de knop ook ingedrukt houden voor spraakopdrachten.


€ 380,-
Vraag leverdata







Bevestigen
vergelijk  vergelijk