Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl.
FOTO >> Standaardlens >> Tamron >> 17-28mm F/2.8 Di III RXD Sony E-mount
Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD Sony E-mount
PDF pagina
Productbeschrijving:

Ontdek de wereld vanuit een volledig nieuw perspectief!

De 17-28 mm F / 2.8 Di III RXD (model A046) is een snelle ultragroothoekzoomzoom die speciaal is ontwikkeld voor spiegelloze systeemcamera's met Sony E-Mount. Het biedt een uitstekende beeldkwaliteit en een constant groot diafragma van F / 2.8. Bovendien is hij met een lengte van slechts 99 mm en een gewicht van slechts 420 g net zo compact en licht als elke andere lens in zijn klasse. Het is de ideale lens om natuurlijke en stedelijke landschappen vanuit een nieuw perspectief te ontdekken. Het optische ontwerp omvat LD (lage dispersie) en XLD (eXtra lage dispersie) lenselementen, die zijn geplaatst om chromatische aberraties zoveel mogelijk te onderdrukken. In combinatie met de meest geavanceerde camerafuncties, levert het volledige brandpuntsafstandbereik zeer hoge beeldprestaties die het potentieel van sensoren met hoge resolutie volledig benutten.Kort bereik voor foto's met bijzonder dynamische perspectieven

Met de 17-28 mm F / 2.8 kunt u zelfs van dichtbij foto's maken. Met 17 mm maakt de korte afstand van 19 cm fascinerende close-up opnamen mogelijk met een vergroting van 1: 5.2; bij 28 mm is de dichtstbijzijnde scherpstelafstand 26 cm (1: 6). Bovendien wordt met het diafragma wijd open een zeer lage scherptediepte met een aantrekkelijke vervaging (bokeh) bereikt. Dit effect is meer uitgesproken naarmate je dichter bij het motief staat tijdens het fotograferen.

Hoogwaardige autofocus die snel en nauwkeurig scherpstelt in elke situatie

Het autofocussysteem heeft een sensor die de huidige focusinstelling van de lens detecteert en een RXD-stappenmotor (Rapid eXtra silent stepping drive). Bij het scherpstellen zorgen ze voor een bijzonder hoge snelheid en precisie, waardoor de gebruiker zelfs dynamische objecten continu in het focusbereik kan houden. De ideale omstandigheden voor succesvolle snapshots. De AF werkt zo stil dat er vrijwel geen bedieningsinterferentie is in de video-opname.

Veelzijdige mogelijkheden in het duo met de 28-75 mm F / 2.8 Di III RXD (model A036)

De twee Tamron-lenzen voor Sony E-Mount, de 17-28 mm en de 28-75 mm, bestrijken het grote zoombereik van de ultragroothoek (17 mm) tot de middelste tele-brandpuntsafstand (75 mm) met consistent hoge lichtsterkte intensiteit F / 2.8. Met een gewicht van slechts 970 g is de Duo de perfecte aanvulling op een compacte, spiegelloze systeemcamera. De modellen zijn ontworpen met de zoomring vooraan en de focusring achteraan. De werking van beide lenzen is dus hetzelfde voor de gebruiker. De optiek heeft bovendien dezelfde filterdiameter (Ø 67 mm), zodat er een set polarisatie- of grijsfilters op kunnen worden gebruikt en ook de lensdoppen uitwisselbaar zijn.


€ 1199,-
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :A046SF
Eancode :4960371006635
Brandpuntsafstand :17 - 28 mm
Filtermaat :67 mm
Gewicht :420 g
Lensvatting :Sony E
Maximum diafragmaopening :f/2.8
Zoomlens of primelens :Zoom
Type lens :Groothoek