Vanaf maandag 2 november 2020 is de winkel fysiek gesloten. Op afspraak kunnen producten afgehaald worden of aan huis geleverd worden. via telefoonnummer 011/682564, info@robyns.be of via de website
FOTO >> Statiefkop >> Benro >> Monopod Head DJ90
Benro Monopod Head DJ90
PDF pagina
Productbeschrijving:

de speciale kop voor op een monopod

  • Slechts een as; ideaal voor het gebruik op een monopod
  • Zeer laag eigen gewicht
  • Arca-swiss compatibel

De beste statiefkop voor een monopod

Wanneer je met een monopod aan de slag gaat hoeft de statiefkop slechts één as te hebben. Je kunt de horizontale beweging immers gemakkelijk maken door de monopod te draaien. En de camera verticaal zetten gebeurt doorgaans op de lensvoet. Dan blijft er nog maar een as over: verticaal kantelen.

 DJ90 voor monopods

Om bovenstaande redenen heeft Benro specifiek voor monopods de DJ90 ontwikkeld: een oersterke statiefkop met slechts één as.

Ondanks het zeer lage gewicht van de DJ90 heeft deze monopodkop toch een goede sterkte. Het gevolg van de jarenlange ervaring van Benro in het maken van statiefkoppen met een superieure precisie.

De kop is zeer eenvoudig te bedienen; met slechts een knop die dient om de tilt-beweging vast of los te zetten.

 Multifunctioneel

Uiteraard kan deze statiefkop ook op andere plekken dan een monopod worden gebruikt. Denk aan een statief, raamstatief (met zuignap) en alle andere plekken waar een 3/8-inch schroefdraad voorhanden is.

De universele Arca-Swiss compatibele klem is ideaal om snel te kunnen wisselen, zeker als je meerdere camera's en statiefkoppen hebt.


€ 59,-
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :0340DJ90M00000
Eancode :6931747334308
Gewicht :0,24 kg