Vanaf maandag 2 november 2020 is de winkel fysiek gesloten. Op afspraak kunnen producten afgehaald worden of aan huis geleverd worden. via telefoonnummer 011/682564, info@robyns.be of via de website
MOBILE / GSM / GPS >> Selfiestick >> Benro >> BK10 Selfie stick
Benro BK10 Selfie stick
PDF pagina
Productbeschrijving:

De selfiestick die ook kan dienen als statief (selfie stick statief)

  • Gebruik als selfiestick of als statief
  • Inclusief balhoofd voor de meeste flexibiliteit
  • Inclusief losse bluetooth module om de camera te triggeren
  • Selfiestick voor smartphone en GoPro

Benro BK10 Selfiestick voor smartphone en GoPro, met statiefDe Benro BK10 Smart Mini Tripod and Selfiestick is niet zomaar een selfiestick. Geen stick zoals vele anderen! De BK10 heeft de unieke combinatie van de volgende kenmerken:

- De selfiestick kan als statiefje worden gebruikt. Ideaal voor een video of timelapse, of een 360-graden-foto met bijv. een Ricoh Theta!

- De selfiestick kan worden gebruikt in combinatie met een GoPro, met smartphones en elke andere camera of accessoire met een 1/4-inch aansluiting.

- Door het balhoofd van de selfiestick is het mogelijk om de smartphone of camera in elke willekeurige stand te zetten, ook in portretstand.

- Maak selfies, tot op 10 meter afstand, met de Bluetooth afstandsbediening welke los van de selfiestick kan worden gebruikt.Deze Selfiestick is eigenlijk een monopod met pootjes die je kunt uitklappen en is geschikt voor zowel een GoPro of andere action camera of een Smartphone. Dit ministatief is dus heel eenvoudig in te zetten als selfiestick, en als normaal driepoot-statief. Het ideale hulpmiddel voor zowel selfies als voor groepsfoto`s waar je zelf ook nog op staat. De afstandsbediening van de selfiestick kun je namelijk los halen waardoor je de camera van je smartphone ook nog op afstand kunt bedienen.Bij de selfiestick worden zowel adapters voor een smartphone als klemmen in de Gopro-stijl meegeleverd. Door middel van de ? inch schroefdraad aan de bovenzijde is een lichte compactcamera ook nog op het statief te gebruiken.


€ 34,95
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :0220BK10000000
Eancode :6931747336081
Bluetooth :
Uitgeschoven lengte :85 cm
Ingeklapte lengte :18 cm