FOTO >> Gimbal & Stabilizer >> Benro >> Gimbal Head GH5C Carbon
Benro Gimbal Head GH5C Carbon
PDF pagina
Productbeschrijving:

Schommelkop voor de fotograaf met lange zware lenzen

  • Slechts 1,08 kg!!
  • Draagkracht 30kg
  • Voor Sport-, Wildlife en vogelfotografie

De fotograaf die met telelenzen werkt weet hoe belangrijk het is om met een soepele Gimbal te werken. Een telelens is immers zeer gevoelig voor de kleinste trillingen. Daarom is een soepele kop belangrijk. Benro staat bekend om haar uitstekende schommelkoppen die heel soepel werken en een mooie prijs/prestatie-verhouding hebben.

De carbon Benro GH5C is een doorontwikkelde versie van de beroemde GH2, maar dan uitgevoerd in de lichtste materialen. Door optimaal gebruik te maken van de sterkte en het lage gewicht van carbon heeft Benro een schommelkop (gimbal) ontwikkeld die het laagste gewicht in zijn klasse heeft. Maar ondanks dat super lage gewicht heeft hij nog een steeds de hoge draagkracht waar de gimbals van Benro zo bekend om staan.

De duurzame en verzwaard uitgevoerde naaldlagers (van hetzelfde type als de GH2) zorgen voor extreem soepele bewegingen.Zowel de Gimbal als de Arca-Swiss cameraplaat zijn ontworpen voor een zo laag mogelijk gewicht, zonder in te boeten op de stabiliteit.Gebaseerd op de jarenlange ervaring van Benro met de GH2-serie!Platform in hoogte verstelbaar

360-graden rotatie met vergrendeling

Schaalverdeling op drie assen

Inclusief zeer lichte snelwisselplaat

 De ideale gimbal voor de mobiele fotograaf met lange lenzen!


€ 489,-
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :0330GH5C000000
Eancode :6931747304165
Gewicht :1,08 kg
Draagvermogen :30 kg