Vanaf maandag 2 november 2020 is de winkel fysiek gesloten. Op afspraak kunnen producten afgehaald worden of aan huis geleverd worden. via telefoonnummer 011/682564, info@robyns.be of via de website
FOTO >> Filter accessoire >> Benro >> Holder Frame Without Lens Ring
Benro Holder Frame Without Lens Ring
PDF pagina
Productbeschrijving:

Losse filterhouder voor 100mm filters exclusief lensring

  • Voor vier filters (drie rechthoekig en een polarisatie)
  • Werkt tot 16mm fullframe zonder vignettering
  • Polarisatiefilter van achteren draaibaar
  • Zeer veilige houder door systeem met twee schroeven

De innovatieve aluminium filterhouder van Benro. Met deze filterhouder is het mogelijk om een polarisatiefilter te bedienen terwijl er andere filters zijn geplaatst. Naast het polarisatiefilter is er ruimte voor 3 andere filters van 100mm breed en 2mm dik.

Deze filter-houder kit voor het Benro 100mm-systeem is exclusief Lens Ring. Geschikt voor Slim polarisatiefilter van 82mm.

We adviseren om de polarisatiefilters van Benro te gebruiken. Als er een filter van een ander merk wordt gebruikt, let er dan op dat deze maximaal 5mm dik is. Als deze dikker is, dan is het niet mogelijk om het eerste slot te gebruiken. U kunt dan slechts twee filters gebruiken. Houd er rekening mee dat de licht-afdichting (voor grijsfilters) alleen bij het eerste slot werkt.

Let op: deze houder kan niet zonder een Lens Ring worden gebruikt.Let op: de ruimte tussen de bevestigingsschroefjes van de filterhouder is 10,3cm. Dit betekent dat de houder niet geschikt is voor extreem brede lenzen.


€ 89,95
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk