Vanaf maandag 2 november 2020 is de winkel fysiek gesloten. Op afspraak kunnen producten afgehaald worden of aan huis geleverd worden. via telefoonnummer 011/682564, info@robyns.be of via de website
FOTO >> Lensfilters >> Benro >> SHD CPL-HD ULCA WMC/SLIM 82mm Fits FH100R82
Benro SHD CPL-HD ULCA WMC/SLIM 82mm Fits FH100R82
PDF pagina
Productbeschrijving:

Polarisatiefilter voor filterhouder of voor op de lens

  • Vermindert reflecties en schitteringen
  • Verbetert contrast en verzadigt de kleuren
  • Extra dun ontwerp dus geen vignettering op extreem groothoek
  • Ultra glad gepolijst HD-glas voor de scherpste beelden
  • Levert ook bij tegenlicht de beste kwaliteit
  • Gemakkelijk schoon te maken

Benro's toplijn polarisatiefilter

Het polarisatiefilter is het meest gebruikte filter in de landschaps-, architectuur- en productfotografie. Het polarisatiefilter verbetert de foto`s direct in het veld, iets dat niet kan worden bereikt in de nabewerking.

Een Circulair Polarisatiefilter (CPL) neemt reflecties weg van niet-metalen oppervlakken en verbetert hierdoor ook de kleuren. De (Japanse) polarisatiecoating geeft ook een verbeterd contrast (bijvoorbeeld in een blauwe lucht met wolken) en mooiere kleuren met een betere verzadiging.

 Scherpere foto`s met meer detail

Benro`s polarisatiefilters worden gemaakt van het beste glas van de Duitse glasfabrikant Schott. Het glas van dit polarisatiefilter is met HD Optische technologie extreem vlak gepolijst. Hierdoor is er minder breking van het licht en geeft dit polarisatiefilter het scherpste resultaat met maximale resolutie en voorkomt het optreden van `ghosting`.

 Voorkom reflecties en Chromatische aberratie

Door de meerlaagse ULCA-coating worden de ongewenste relecties (flare) voorkomen, zelfs in situaties met tegenlicht. Tevens zorgt deze coating (Ultra Low Chromatic Aberration) er voor dat er geen extra kleurafwijkingen in het beeld ontstaan.

Daarnaast zijn de randen van het glas voorzien van een zwarte coating om nog beter reflecties tegen te gaan.

 Eenvoudig schoon te houden

De speciale WMC Nano-coating creëert een extra glad oppervlak waardoor vuil en vocht zich moeilijker kan hechten aan het oppervlak. Hierdoor blijft het polarisatiefilter langer schoon en is het eenvoudiger schoon te vegen.

 Zeer dunne messing ring

De ringen van het polarisatiefilter zijn CNC-gefreesd uit messing en voorzien van een matte zwarte coating. Deze ringen zijn beter bestand tegen impact van buitenaf en buigen minder snel.

De twee ringen zijn uiterst dun (slim) waardoor het polarisatiefilter compacter is en er minder snel vignettering optreedt bij het gebruiken op een groothoeklens.

 Duurzaam krasbestendig glas

Het HD-glas van dit filter heeft een hoge krasbestendigheid, wat de levensduur verlengt.Transmissie = 99%@420-680nm).

Polarisatiefilter - SHD CPL-HD ULCA WMC/SLIM 82mm


€ 99,95
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :25SHDCPL820000
Eancode :6931747323760
Filtermaat :82 mm
Type filter :Polarisatiefilter