Vanaf maandag 2 november 2020 is de winkel fysiek gesloten. Op afspraak kunnen producten afgehaald worden of aan huis geleverd worden. via telefoonnummer 011/682564, info@robyns.be of via de website
FOTO >> Lensfilters >> Benro >> MASTER ND64 1.8 Square Filter
Benro MASTER ND64 1.8 Square Filter
PDF pagina
Productbeschrijving:

Grijsfilter: Maak bijzondere foto`s met langere sluitertijden dan normaal

  • Verlengt de sluitertijd met 6 stops
  • Natuurgetrouwe kleuren
  • Krasvast glazen grijsfilter
  • Ook in tegenlicht te gebruiken
  • Eenvoudig schoon te maken

Het 6-stops grijsfilter van Benro

Als nieuwkomer in 2016 heeft Benro in zeer korte tijd de toppositie in de wereld van de filters weten te bemachtigen. Daar waar eerst andere merken de dienst uitmaakten is Benro nu algemeen aanvaard als de Benchmark in vierkante filters.

 De beste kleurweergave

Het Benro 6 stops grijsfilter (ook wel Little stopper genoemd) blinkt uit door de superieure kleurweergave. Het filter is nagenoeg vrij van kleurzweem, iets dat tot op vandaag nog steeds ongeëvenaard is in deze klasse. Niet overtuigd? Check dan eens de gearlijsten van de professionele Benro ambassadeurs.

 Glazen filter voor optimale scherpte

Het filter is gemaakt van ultra vlak gepolijst HD-glas van de duitse firma Schott. Door het superieure gladde oppervlak treedt er geen scherpteverlies op (zoals met andere filters). Daarnaast kenmerkt dit HD-glas zich door het ontbreken van vignettering.

 Coating tegen reflecties en kleurafwijking

Benro heeft een ULCA-coating (Ultra Low Chromatic Aberration) die er voor zorgt dat er minder ongewenste reflecties optreden en geen extra CA ontstaat. Daarmee is dit filter als een van de weinigen in staat om in de moeilijkste (tegen)lichtsituaties een optimaal resultaat te boeken.

 Eenvoudig schoon te houden

De WMC-coating is als de teflon-laag in de beroemde pannen: hierdoor hecht vuil, olie en vocht zich veel minder snel aan het filter. Het resultaat is dat een filter niet snel vuil wordt en zeer eenvoudig is schoon te vegen. Ideaal als men in het veld staat en geen schoonmaakmiddelen bij zich heeft.

 Beter bestand tegen krassen

Het harde HD-glas is heel goed bestand tegen krassen. Hierdoor gaat het filter langer mee en kan ook in tegenlicht-opnames worden gebruikt (wat met een bekrast filter zeer moeilijk is).

 Degelijke verpakking

Alle glazen filters uit de Benro Master serie worden geleverd in een zachte beschermende pouch, welke op zijn beurt weer in een harde kunststof case is verpakt.Deze filters zijn verkrijgbaar in 4, 6, 8, 10 en 15 stops sterkte en in de maten 75, 100 en 150mm breed.Afmeting: 100x100x2mm

Grijsfilter Master Series - ND64(1.8) - 6 stops


€ 124,95
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :25MAND64101000
Eancode :6931747316212
Filtermaat :100 mm
Type filter :Grijsfilter (ND Filter)