FOTO >> Lenstas >> Benro >> Filter Bag for 100mm Filters and Holder FB100M2
Benro Filter Bag for 100mm Filters and Holder FB100M2
PDF pagina
Productbeschrijving:

Tas voor bescherming van filters en filterhouder

  • Ontworpen voor filters inclusief filterframe
  • Beter zicht op de filters door uitschuifbaar deel
  • Voor vijf verloop- en drie rechthoekige filters
  • Ruimte voor filterhouder en CPL (in verpakking)

Beschermtas voor het 100mm-filtersysteem met filterframes. Hierin kunnen zowel de filterhouder als een aantal filters in worden opgeborgen.De FB100M2 is specifiek ontworpen voor filters met een filterframe. In de tas bevindt zich een uitschuifbaar gedeelte waarin acht filters met frame worden opgeborgen. Door dit gedeelte uit te trekken zijn de filters goed identificeerbaar.

Er is ruimte voor acht filters: vijf verloopfilters van 100x150 en 3 vierkante filters van 100x100. Elk filter heeft zijn eigen vakje waardoor de filters nooit tegen elkaar komen.

Naast het uittrekbaar gedeelte voor de filters is er nog voldoende ruimte om een filterhouder en een polarisatiefilter (in verpakking) op te bergen.Aan de buitenzijde bevinden zich een stevig handvat (bovenzijde), een bevestigingsmogelijkheid om de tas aan bijvoorbeeld een broekriem te bevestigen (achterzijde, twee banden die met klittenband aan elkaar bevestigd worden), en twee metalen ringen om bijvoorbeeld een keycord of strap te bevestigen (niet meegeleverd).

Daarnaast zitten er aan de buitenzijde nog twee mesh zijvakken die ideaal zijn om accessoires zoals filterdoekjes, ringen of klemmen in op te bergen.

In de binnenzijde van het deksel is een klein vak beschikbaar voor het opbergen van bijvoorbeeld handleiding, visitekaartjes of het bekende Benro filterkaartje.


€ 59,95
Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :25FB100M200000
Eancode :6931747309467
Kleur :Blauw , Zwart
Materiaal :nylon