Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl.
FOTO >> Cinemalens >> Samyang >> 8mm T3.8 VDSLR Fisheye CSII Sony E-Mount
Samyang 8mm T3.8 VDSLR Fisheye CSII Sony E-Mount
PDF pagina
Productbeschrijving:

Hoewel de Samyang 8mm T3.8 AS IF MC Fisheye CSII DH gebouwd is voor APS-C camera’s, maar kan het vook gebruikt worden op een Full-Frame camera als de zonnekap wordt verwijderd. Op Full-Frame camera's geeft de Samyang 8mm T3.8 Fisheye een zeer breed gezichtsveld, waardoor het ideaal is voor spectaculaire video- en panorama opnamen. Fisheye objectieven zijn ook populair om speciale effecten te creëren waar vervorming en veldkromming, overdreven perspectief, of extreme scherptediepte in de opname gewenst zijn. Groepen zoals o.a. skaters en surfers gebruiken deze Samyang 8mm T3.8 Fisheye voor hun actievideo’s om zo hun spannende momenten te documenteren. De Samyang 8mm T3.8 Fisheye biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit voor een Fisheye objectief in deze prijsklasse en heeft daarom een uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding. Een gespecialiseerd objectief, betaalbaar voor iedere fotograaf. Samyang ‘s unieke Cine mogelijkheden 

De Samyang Cine serie objectieven staat meer precies videowerk toe door T markeringen. Doordat het objectief voorzien is van een gekartelde scherpstelring is het standaard te gebruiken met een follow focus systeem. U kunt het diafragma stil en soepel veranderen met de ontkoppelde traploze diafragmaring. Ook staan de afstandsschaal en T-nummers op beide zijden van het objectief voor extra gemak bij het filmen. Tot slot zijn alle Samyang Cine objectieven van gelijke lengte en gelijke kleurtemperatuur, zodat ze zonder problemen verwisseld kunnen worden tijdens het filmen.


€ 404,99
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :1400081305
Eancode :8809298881788
Brandpuntsafstand :8 mm
Gewicht :465 g
Kleur :Zwart
Lengte :10,11 cm
Lensvatting :Sony E
Maximum diafragmaopening :f/3.8
Maximaal diafragma :f/3.8
Type lens :Fisheye