Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl. - Alle computers en toebehoren kan u terugvinden op de website https://www.robynsfotovideo.be/nl.
FOTO >> Telelens >> Tamron >> SP 70-200mm F2.8 AF Di LD VC USD Canon
Tamron SP 70-200mm F2.8 AF Di LD VC USD Canon
PDF pagina
Productbeschrijving:
Standaardobjectief 70-200mm met Ultrasonic Silent Drive (USD). Super Performance betekent: "extreem goede prestaties" en benadrukt de constructiefilosofie. Dit is het gevolg voortdurend toepassen van innovatieve ideeën en het gebruik van de beste materialen teneinde een grote klanttevredenheid te garanderen. Super Performance lenzen overtuigen dan ook door hun optische en mechanische kwaliteit.

Tamron’s USD werkt met hoogfrequente (ultrasone) trillingen die worden opgewekt door een ring genaamd 'stator'. De energie van deze trillingen wordt gebruikt om een metalen ring genaamd 'rotor' te laten ronddraaien. Een keramisch element, piëzo, dat ultrasone trillingen voortbrengt bij een voltage met een specifieke frequentie, is ringvormig aangebracht rond de stator. Deze elektrode-opstelling van het piëzo-elektrische element wekt in de stator twee verschillende ultrasone trillingen op.

Door het effectief combineren van deze twee ultrasone trillingen is het mogelijk de energie van deze trillingen die een draaiende beweging produceert, om te zetten in energie die bekend staat als 'deflective traveling waves'. Deze beweegt rond de omtrek (in de richting van de rotatie) van de ring.

Met de USD wordt de wrijving tussen deze deflective traveling waves die worden opgewekt op het metalen oppervlak van de stator en de rotor, omgezet in energie die de rotor doet draaien. De scherpstelring van de lens die gekoppeld is aan de rotor wordt in beweging gebracht en zorgt op deze manier voor een snelle en soepele autofocusinstelling.

De vermelding "Di" (Digitally Integrated Design) kenmerkt een generatie lenzen die specifiek zijn aangepast aan de hogere eisen van digitale spiegelreflexcamera's (APS-C en full frame).
€ 1479,-
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :SP 70-200mm F2.8 AF Di LD VC USD Canon
Eancode :4960371005652
PIM ID :1438076923021
Brandpuntsafstand :70 - 200 mm
Diameter :77 mm
Filtermaat :77 mm
Gewicht :1470 g
Kleur :Zwart
Lengte :188.3 mm
Lensvatting :Canon EF
Maximum diafragmaopening :f/2.8
Zoomlens of primelens :Zoom
Type lens :Standaard